Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΝΤΩΝΙΑ | VINTAGE ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΣΕ ΣΑΠΙΟ ΜΗΛΟ

Ένα πανέμορφο κοριτσάκι έκανε την βουτιά του τον Ιούνιο. Η μαμά Μαριαλένα διάλεξε το σάπιο μήλο ως βασικό χρώμα και γυψοφύλλη για την διακόσμηση από την κολυμπήθρα μέχρι το στεφανάκι για τα μαλλιά της μικρούλας. Πέρλες και δαντέλες συνδυάστηκαν για να βγει ένα ρομαντικό και vintage αποτέλεσμα.



                                                                         Στολισμός
Η βάπτιση έγινε στον Ιερό Ναός Αναλήψεως του Κυρίου στη Μαγούλα. Μία πολύ όμορφη εκκλησία ντυμένη με πέτρα όπου στο προαύλιο χώρο βρίσκεται και το εκκλησάκι. Στην είσοδο στολίστηκαν τα σκαλιά με υφάσματα, γάζα σάπιο μήλο και δαντέλα και μέσα σε γυάλινα κυλινδρικά βάζα υπήρχαν μπουκέτα γυψοφύλλης με κορδέλες και πέρλες.
Για τη φωτογράφηση

Κολυμπήθρα
Στεφανάκι της μικρής
Γλυκό και δροσερό
Το τραπέζι για τους καλεσμένους στολίστηκε αντίστοιχα στα ίδια χρώματα και μ'ένα φλοράλ ράνερ, στοιχείο από τη πρόσκληση όσο και τη μπομπονιέρα.
Mini cupcakes βανίλια με lemon curd αλλά και σοκολάτα με nutella είχαν τριανταφυλλάκια σε απόχρωση του σάπιου μήλου από ζαχαρόπαστα.
Το βιβλίο ευχών και το mini candy bar
Το βιλίο ευχών ήταν ένα μικρό δώρο για τη μικρή, με το αντίστοιχο κοριτσάκι από το προσκλητήριο της βάπτισης, για μικρά παιδιά και όχι μόνο, υπήρχαν γλυτιζούρια καραμέλας, marshmallows ροδάκινο και παιδικές μπομπονιέρες.


Διοργάνωση MARY'S LAB
Florist ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Άνθη
Γυψοφύλλη (baby's breath)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© Mary's lab
Maira Gall