Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ & ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕ ΚΑΛΛΕΣ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΕΛΕΝΑ = ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Ένα υπέροχο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον μικρό τους αγοράκι στις 25 Απριλίου. Τους είχαμε γνωρίσει όταν έγιναν νονοί και δεν μπορούσαμε να μην τους λατρέψουμε! Μας εμπιστεύτηκαν την ημέρα του γάμου τους αλλά και την βάπτιση του αστεριού τους και εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε κάθε επιθυμία πραγματικότητα! Το χρυσό αυτή την φορά ήταν το χρώμα που διάλεξε η νυφούλα μας και επιθυμία της να υπάρχουν οι αγαπημένες της κάλλες στον στολισμό αλλά και το λιονταράκι ως το θέμα της βάπτισης.


Πρόσκληση

Αυτοκίνητο

Λαμπάδες

Σετ κουμπάρων
Ασημένια στέφανα δεμένα με δαντέλα και το σετ από την προίκα της νύφης, στολίστηκε με κάλλες και γυψοφύλλη.

Εσωτερικός στολισμός

Ο εσωτερικός στολισμός όπως και οι λαμπάδες ήταν βασισμένος σε plaxiglass βάσεις με συνθέσεις από γυψόφυλλη και κάλλες. Εσωτερικά χρυσό ύφασμα οργάντζας.

Κολυμπήθρα


Εξωτερικός στολισμός
Ο εξωτερικός στολισμός είχε επιμεληθεί και επιλεχθεί έτσι ώστε να ξεχωρίζει και ο γάμος αλλά και η βάπτιση και ταυτόχρονα να είναι χρηστικός όσο για τη δεξίωση τόσο και μετά τον γάμο.
Η είσοδος του ναού του Αγίου Δημητρίου βρίσκεται πολύ ψηλά σε σχέση με τον δρόμο, έτσι αξιοποιήσαμε τα σκαλιά που χωρίζονταν, για τον στολισμό της βάπτισης και του γάμου. Πάνω σε γάζες στο χρώμα, μεταλλικά λευκά φανάρια, λευκές μπάλες, γυάλες με μπουκέτα με κάλλες και άλλα στοιχεία, όπως μαξιλάρια με τα αρχικά του ζευγαριού αλλά και το όνομα του νεοφώτιστου, στόλιζαν τα σκαλιά της εκκλησίας. 
Τραπέζι ρυζιού

Μπομπονιέρες

Οι μπομπονιέρες του γάμου ήταν υφασμάτινοι φάκελοι που ερωτεύτηκε η νύφη, με χρυσά κουφέτα Χατζηγιαννάκη στο εσωτερικό, ενώ οι παιδικές, craft κουτάκια με crispy κουφέτα και σαπουνάκι σε σχήμα λιονταράκι.

Dessert
Mini cupcakes με κρέμα φράουλα με ζέβρες, τίγρεις, λεοπαρδάλεις, μαϊμούδες αλλά και λιονταράκια από ζαχαρόπαστα, επιλογή του μπαμπά ήταν το γλυκό της βάπτισης. 

Στολισμός δεξίωσης

Μετά τα μυστήρια ο στολισμός μεταφέρθηκε στο Αρχοντικό Hall όπου και έγινε η δεξίωση. Οι συνθέσεις από τον εσωτερικό στολισμό στόλιζαν τα τραπέζια των κοντινών οικογενειών και φίλων ενώ τα μπουκέτα του εξωτερικού στολισμού όλα τα υπόλοιπα, ώστε να μείνει ενθύμιο. 
Οι λάμπαδες και οι εξωτερικές ψηλές συνθέσεις μπήκαν στο νυφικό τραπέζι όπως και τα διακοσμητικά ξύλινα λιοντάρια αλλά και τα φανάρια. 
Νυφική ανθοδέσμη
Μπουτονιέρα γαμπρού
Στεφανάκι για το παρανυφάκι


Με τη ματιά του φωτογράφου



Διοργάνωση MARY'S LAB
Φωτογράφος LORIS WEDDING PHOTO IMAGE
Make-up νύφης SOPHIA LAGOUDI
Florist ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Δεξίωση ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ HALL

Άνθη
Κάλλες, γυψοφύλλη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© Mary's lab
Maira Gall