Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΘΟΔΩΡΑΣ | ΝΑΥΤΙΚΗ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου βαπτίστηκε ο μικρούλης Άγγελος-Θόδωρας. Η μαμά Χρύσα διάλεξε ναυτικό θέμα με κόκκινο/navy και γαλάζιο με μπόλικες λεπτομέρειες σε ναυτικό και θαλασσινό θέμα και ιππόκαμπους. Εμείς δεν μπορέσαμε παρά να κάνουμε πραγματικότητα ό,τι είχε ονειρευτεί για τον κούκλο της.


Το προσκλητήριο
Η πρόσληση ήταν η πρώτη γεύση των καλεσμένων για το θέμα της βάπτισης, σε πάπυρο με ιππόκαμπο καρτελάκι για να γραφτούν τα ονόματα των καλεσμένων και το κείμενο γραμμένο από τη μαμά του μικρού.


Στολισμός
Η είσοδος του ναού στολίστηκε με πολλά ναυτικά και θαλασσινά στοιχεία φυσικά. Αστερίες, δίχτυα, θαλασσόξυλα, βότσαλα και κοχύλια πάνω σε λινάτσα και γάζες σε κόκκινο, γαλάζιο και navy μπλε, με καραβάκια, φάρους, βασιλικούς με χαρούμενα καβουράκια και ιππόκαμπους. Δεν έλειψαν και τα καραβάκια αλλά και βαζάκια με ψαράκια αλλά και με κεράκια. Ένα ριγέ μαξιλάρι έγραφε το όνομα του μικρού και ανάμεσα στις δύο κολώνες της εισόδου κρεμάστηκαν κορδέλες στα χρώματα της βάπτισης με μικρούς μεταλλικούς ιππόκαμπους, αδυναμία του νονού του μικρού.

Dessert table & refreshments
Τους καλεσμένους υποδεχόταν ένα πλούσιο dessert table.
Cakepops σοκολάτας με άγκυρες, καραμελωμένο γαλάζιο ποπ κορν, μπεζέδες με πολύχρωμο κας κας, μπισκότα ναυτάκια και ιππόκαμποι βανίλια, cheesecake βύσσινο, μακαρούν, καρύδες, γλυφιτζούρια σοκολάτας με καβουράκια, ψαράκια αλλά και τα αρχικά του μικρού και ζαχαρωτά.
Για όλους υπήρχαν και mini cupcakes με σωσίβια και καραβάκια ζαχαρόπαστας βανίλια/λεμόνι αλλά και σοκολάτα. Τέλος αρωματικό δροσερό μεταλλικό νερό σερβίρονταν με ριγέ μπλε και κόκκινα χάρτινα καλαμάκια.


Διοργάνωση MARY'S LAB

Άνθη
Βασιλικός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© Mary's lab
Maira Gall