Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟ & ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ

We all live in a yellow submarine, yellow submarine! Το γνωστό τραγούδι των beatles ταίριαζε απόλυτα με το θέμα της βάπτισης του μικρού Δημήτρη στην Αγία Μαρίνα, στην Παιανία. Η μαμά Δέσποινα επιμελήθηκε τις λεπτομέρειες για να είναι όλα τέλεια για την πρώτη του βουτιά και εμείς βοηθήσαμε για να γλυκάνουμε και να δροσίσουμε τους καλεσμένους σ'ένα παιχνιδιάρικο σκηνικό.



Στολισμός
Γύρω από την κολυμπήθρα προσπαθήσαμε να φέρουμε λίγο θάλασσα με γάζες σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε, λευκά βότσαλα, βέργινες μπάλες, λεβαντίνη που θύμιζε θαλάσσια φύκια και φυσικά το υποβρύχιο του προσκλητηρίου.

Κολυμπήθρα
Το μονόγραμμα του μικρού καθώς και τη γιρλάντα με τσόχινα υποβρυχιάκια επιμελήθηκε η μαμά του μικρού.

Το σετ των νονών

Refreshment station & γλυκό
Για να δροσιστούν οι καλεσμένοι, υπήρχε αρωματικό μεταλλικό νερό αλλά και σπιτική λεμονάδα. Τα καρτελάκια για τα οποία είχαν το υποβρύχιο που ζωγράφισε η μεγάλη αδερφή του Δημήτρη.
Για γλυκό, cupcakes σοκολάτα με μερέντα αλλά και βανίλια με lemon curd, μέσα στη γαλάζια κρέμα τους ξεπρόβαλλαν κίτρινα περισκόπια. Δε θα μπορούσε να λείπει και γλυκό υποβρύχιο με γεύση λεμόνι. Στην μοναδική ανθισμένη λεβαντίνη, υπήρχε μια ταιριαστή φράση.
We all live in a yellow submarine.
Yellow submarine..
Yellow submarine..

Με τη ματιά του φωτογράφου

Οργάνωση MARY'S LAB
Σετ νονών-Μπομπονιέρες Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ

Άνθη
Λεβαντίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© Mary's lab
Maira Gall