Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ | ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΑΠΤΙΣΗ

Στο γραφικό εκκλησάκι του Αγ.Δημητρίου στην Πνύκα είχαμε την χαρά να είμαστε εκεί στην βάπτιση της μικρής Πηνελόπης. Ένα γλυκήτατο κοριτσάκι για το οποίο οι γονείς της ήθελαν η βάπτιση της να μείνει αξέχαστη και να την μοιραστούν με τους κοντινούς και καλούς τους φίλους και συγγενείς. Το γιόρτασαν με moscato d'asti και φυσικά αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, όλα ασορτί με την πρόσκληση που σχεδίασε και έφτιαξε η μαμά Μαρία. Από τις βαπτίσεις που σίγουρα θα μας μείνουν αξέχαστες. 



Ο Άγιος Δημήτριος Λουμπαδιάρης είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ γνωστό εκκλησάκι με ιδιαίτερη τοποθεσία στην καρδιά της Αθήνας. Είναι απλό μόνο του ένα στολίδι, έτσι δεν χρειάστηκε πλούσιος στολισμός αλλά και λόγω του περιορισμού του αρχαιολογικού χώρου.
Στο πλάι του ναού τους καλεσμένους περίμενε αλμυρό αλλά και γλυκό κέρασμα. Μια πρόποση για τη μικρή με δροσερό moscato d'asti, αλμυρή τυρόπιτα με φύλλο κανταϊφι αλλά και σαντουϊτσάκια με κοτοσαλάτα και κάπαρη, τσένταρ και γαλοπούλα αλλά και με φρέσκο αγγούρι και τυρί κρέμα προσφέρονταν πριν το γλυκό, cupcakes βανίλια με γέμιση μερέντα και κρέμα φράουλα, διακοσμημένα με λουλούδι ζαχαρόπαστας.
Για τους μικρούς καλεσμένους αλλά και ενθύμιο των μεγάλων σε γυάλινα μπουκαλάκια με εκτύπωση υπήρχε βυσσινάδα και σπιτική λεμονάδα αλλά και ρομαντικά μπισκότα βανίλια.



Οι φλοράλ μπομπονιέρες φτιαγμένες με αγάπη από τη μαμά της μικρής όπως και το κουτί ευχών, ταίριαζαν απόλυτα με το ύφος και τα χρώματα της βάπτισης.
Η νονά πρόσθεσε ένα μαγιάτικο στεφάνι στον στολισμό αλλά και πήρε μαζί της ένα βάζο γεμάτο ιδιαίτερα τριαντάφυλλα, δώρο από τη μικρή, για την καλύτερη νονά του κόσμου!


Με τη ματιά του φωτογράφου



Διοργάνωση MARY'S LAB
Φωτογράφος YIANNIS GUTMANN

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© Mary's lab
Maira Gall