Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΛΕΝΗ | ΜΙΑ VINTAGE ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΧΙΟΝΑΤΗ

Μια μικρή Χιονάτη πήρε το όνομα της, Ελένη!

Την ετοιμάζαμε καιρό και την περιμέναμε πως και πως.
Δαντέλα, πολλά μήλα και λεπτομέρειες που θύμιζαν δάσος με moss και κορμούς ήταν τα στοιχεία που διάλεξε η μαμά Σύλια για να είναι η βάπτιση της μικρούλας, μοναδική!





Ο στολισμός
Για τον στολισμό θέλαμε να φτιάξουμε ένα vintage ρομαντικό στολισμό με στοιχεία της Χιονάτης αλλά να μην έχουμε ένα πολύ παιδικό αποτέλεσμα. Το κόκκινο/λευκό πουά του προσκλητηρίου της βάπτισης, πινελιές από κόκκινο αλλά κυρίως δαντέλα και φυσικά φρέσκα μήλα, ήταν αρκετά ώστε οι καλεσμένοι να πάρουν μια γεύση του θέματος. Η πρωταγωνίστρια ήταν η Χιονάτη που επιλήθηκε το Craftland, την οποία θα κρατούσε η μικρή για πολλά χρόνια.
Moss, φέτες κορμών, καλάθια, κλουβιά αλλά και μαξιλάρια και γλάστρες με λουλούδια, ολοκλήρωναν το σκηνικό.

Η κολυμπήθρα
Ο στολισμός της κολυμπήθρας με κόκκινη γάζα, δαντέλα, μήλα και δύο κρεμαστές moss μπάλες είχαν ζέρμπερες και μοναδικά δίχρωμα τριαντάφυλλα.

Το dessert table
Τους καλεσμένους περίμενε στη σκιά ένα τραπέζι γεμάτο θεματικά γλυκά.
Καραμελωμένα μήλα, red velvet cakepops λευκής σοκολάτας, μπισκότα δαγκωμένα μήλα με ζαχαρόπαστα, donuts, mini cupcakes φράουλα και χιονάτη και πουράκια.


Refreshment station
Παγωμένο τσάϊ λεμόνι και ροδάκινο, ξεδίψασε μικρούς και μεγάλους.

Η μπομπονιέρα
Η μπομπονιέρα της μικρής ήταν μια τούλινη καραμέλα με γκρο πράσινη και κόκκινη κορδέλα με ραφή. Στο εσωτερικό της, πέντε κουφέτα crispy Χατζηγιαννάκη σε ροζ και ιβουάρ περλέ αποχρώσεις.

Ο στολισμός της δεξίωσης
Μετά το μυστήριο ακολούθησε τραπέζι για τους φίλους και συγγενείς, όπου τα τραπέζια στολίστηκαν με τα στοιχεία του στολισμού.


Διοργάνωση MARY'S LAB
Florist ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Κούκλα Χιονάτη CRAFTLAND
Δεξίωση ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ

Άνθη
Ζέρμπερες, abracadabra roses, mini τριανταφυλλιές

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© Mary's lab
Maira Gall