Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ | ΕΝΑ VINTAGE ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Η τελευταία βάπτιση της άνοιξης ήταν της Στεφανίας. Στο εκκλησάκι του Αγίου Χριστόφορου στην Νίκαια, στο προάυλιο του, στήθηκε ένα ρομαντικό σκηνικό σε αποχρώσεις του σάπιου μήλου, του ροζ και του μπεζ, με στοιχεία δαντέλας και πέρλας. Η μαμά Αθανασία ήθελε η βάπτιση της μικρούλας να έχει αέρα vintage με ρομαντικές λεπτομέρειες που να ταιριάζουν με τα πανέμορφα βαπτιστικά της.Γλυκάναμε τους καλεσμένους αλλά και τους δροσίσαμε, περνώντας ένα απολαυστικό απόγευμα.




Ο στολισμός
Το ιδιαίτερο προάυλιο της εκκλησίας στολίστηκε με υφάσματα και διάφορα αντικείμενα, εκ των οποίων και χειροποίητες δαντέλες από τη γιαγιά της μικρής Στεφανίας. Πέρλες, βεντάλιες, ανθισμένα τριαντάφυλλα και άλλα άνθη, μαζί με δαντέλες υποδέχονταν τους καλεσμένους στο ύφος της βάπτισης που διάλεξαν οι γονείς. Δίπλα στη λιμνούλα με τα μικρά ψαράκια μπήκε και το τραπεζάκι με τη τούρτα της μικρής.

Η κολυμπήθρα
Η κολυμπήθρα στολίστηκε με μπουκέτα από τριαντάφυλλα, υφάσματα και κισσό.

Candy bar & γλυκό
Οι καλεσμένοι κεράστηκαν cupcakes σοκολάτα με nutella και βανίλια με lemon curd μαζί με τη μπομπονιέρα αλλά και είχαν στη διάθεση τους ένα candy bar γεμάτο επιλογές.
Υπέροχα κουφέτα με φράουλα, δαντελένια μπισκότα, παραδοσιακά λουκούμια αλλά και κουρκουμπίνια με θυμαρίσιο μέλι, marshmallows αλλά και γλυφιτζούρια για τους μικρούς καλεσμένους.
Τούρτα
Για το γεύμα της οικογένειας μετά το μυστήριο, υπήρχε και ανάλογη τούρτα, σοκολατένια αλλά άκρως ρομαντική.

Refreshment station
Αρωματικό μεταλλικό νερό με δυόσμο και λεμόνι αλλά και ροζ λεμονάδα με βατόμουρο, για όλα τα γούστα, ξεδίψασαν μικρούς αλλά και μεγάλους.

Το σετ της νονάς
Η νονά της μικρής μαζί με τη μαμά, διάλεξε ένα πολύ ρομαντικό φόρεμα και έτσι μαρτυρικά και λαμπάδα, όπως και το υπόλοιπο σύνολο ταίριαξαν αναλόγως. Δαντέλες και πέρλες, φλοράλ μονόγραμμα στη λαμπάδα αλλά και το αγαπημένο ανάγλυφο μπουκαλάκι με πώμα πουλάκι για το λάδι, θα μείνουν ενθύμια από τη βάπτιση της.

Βιβλίο ευχών
Το βιβλίο ευχών φτιάχτηκε κι αυτό με πολύ αγάπη ώστε να γεμίσει ευχές αλλά και να κρατήσει ευχετήριες κάρτες και φωτογραφίες από τη βάπτιση.
Με τη ματιά του φωτογράφου



Διοργάνωση MARY'S LAB
Φωτογράφος FOTIS KALOGRIDIS PHOTOGRAPHY

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© Mary's lab
Maira Gall