Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΕΛΙΝΑ | ΡΟΖ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

Το γλυκό Μελινάκι έκανε την βουτιά της το απόγευμα της Κυριακής στην Αγία Δύναμη, στα Σπάτα. Η μαμά Μαρίτα φρόντισε η παραμικρή λεπτομέρεια να είναι τέλεια για εκείνη τόσο και η νονά. Ένα ρομαντικό απόγευμα για τους φίλους και συγγενείς, οργανώθηκε με πολύ χαρά.



Ο στολισμός
Ο στολισμός σε αποχρώσεις του απαλού ροζ και της λευκής δαντέλας είχε στοιχεία όπως ξύλινες καρδιές, ροζ τριαντάφυλλα σε κεραμικά κασπώ και κεραμικά φανάρια με φλοράλ κορδέλα.

Η κολυμπήθρα

Dessert & refreshment station
Για τους καλεσμένους υπήρχαν mini cupcakes σοκολάτας με κρέμα βανίλια και τριαντάφυλλα από ζαχαρόπαστα, κουρκουμπίνια με θυμαρίσιο μέλι, μπισκότα βανίλιας αλλά και βυσσινάδα και μεταλλικό νερό.

Το τραπέζι ευχών
Το ενναλακτικό κλουβάκι ευχών ώπου έγραφαν τις ευχές τους σε κάρτες τριαντάφυλλα οι καλεσμένοι ήταν το επίκεντρο ενός τραπεζιού κάτω από μια ελιά.
Καραμελωμένο ποπ κορν, γλυφιτζούρια, πουράκια, κουφέτα βότσαλα Ρόδος με φράουλα Χατζηγιαννάκη, marshmallows αλλά και μπισκότα σε σχήμα τριαντάφυλλου βανίλια καθώς και λικέρ limoncello καλούσαν τους καλεσμένους να αφήσουν μια γλυκιά ευχή!

Με την ματιά της φωτογράφου

Διοργάνωση MARY'S LAB
Φωτογράφος SHOOTING STARS PHOTOGRAPHY ATHENS
Βαπτιστικά YIOTA NICODIMOU
Florist ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Άνθη
Baby's breath, ροζ τριαντάφυλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© Mary's lab
Maira Gall