Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ | ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΕ ΒΕΡΑΜΑΝ & ΚΙΤΡΙΝΟ

Είναι μαγευτικό να έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις μία ολόκληρη βάπτιση από το μηδέν.
Από το προσκλητήριο, την μπομπονιέρα, το σετ της νονάς, στον στολισμό, τα γλυκά..
Όλα γύρω από το ίδιο θέμα, στα ίδια χρώματα, τα ίδια υλικά. Μία βάπτιση, πραγματικά μοναδική.
Αυτή ήταν του μικρού Άγη.
Η μαμά Πέγκυ διάλεξε τα χρώματα και το θέμα. Ο αγαπημένος μικρός Πρίγκιπας σε βεραμάν και κίτρινο.
Προστέθηκε και το ξύλο και το μέταλλο, από τα μεταλλικά κουτάκια-μπομπονιέρες ως τα ξύλινα στοιχεία στον στολισμό και στα μαρτυρικά.. εκεί η νονά Ιωάννα διάλεξε τον αγαπημένο χειροποίητο ξύλινο κύβο ως κουτί βάπτισης και ακολούθησαν πολλοί μικροί ξύλινοι πρίγκηπες και αστέρια.
Η τελευταία βάπτιση του καλοκαιριού, ηλιόλουστη και φωτεινή σαν τον μικρούλη!Το προσκλητήριοΤο σετ της νονάς
Η κολυμπήθρα
Ο στολισμός
Η εκκλησία βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή στη Λυκόβρυση με μεγάλο πράυλιο χώρο. Τα ηλιοτρόπια ταίριαξαν όχι μόνο στα χρώματα μέσα σε βεραμάν κασπώ αλλά και στην προτίμηση. Τέσσερα κάδρα με φράσεις από το βιβλίο επιλέχθηκαν προσεκτικά και για να δώσουν μήνυμα στους καλεσμένους αλλά και για να στολίσουν αργότερα το δωμάτιο του μικρού.


Οι μπομπονιέρες
Μεταλλικά κουτάκια με το όνομα του μικρού σε σχέδιο της πρόσκλησης που έκρυβαν μέσα τους τα πεντανόστιμα crispy κουφέτα Χατζηγιαννάκη. Μισές με κίτρινη γκρο κορδέλα και μισές με βεραμάν, στολισμένες με ξύλινα αστεράκια.

Οι παιδικές μπομπονιέρες ήταν σαπουνόφουσκλες με λευκά marshmallows, στα ίδια χρώματα και σχέδιο.

Dessert table
Δόθηκε μεγάλη προσοχή στο κέρασμα των καλεσμένων, καθώς θέλαμε να είμαστε σίγουροι πως θα φύγουν όχι μόνο με χέρια γεμάτα αλλά και γλυκό χαμόγελο. Mini cupcakes σοκολάτα και βανίλια-λεμόνι με πρίγκιπες και αστέρια ήταν μόνο η αρχή.

Ακολούθησε ένα dessert table με πολλές επιλογές.
Καραμελωμένο ποπ κορν, κουφέτα βότσαλα Χατζηγιαννάκη, κουφέτα crispy Χατζηγιαννάκη, πουράκια, donuts σοκολάτας, μπισκότα βανίλια και αφράτα marshmallows μπανάνα Χατζηγιαννάκη.
Refreshment station
Για το τέλος πιστό στα χρώματα της βάπτισης για να δροσίστουν οι καλεσμένοι υπήρχε μεταλλικό νερό και πράσινο παγωμένο τσάι. Για τους μεγάλους λικέρ limoncello στην υγειά του μικρού!Διοργάνωση MARY'S LAB
Florist ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Άνθη
Ηλιοτρόπια
© Mary's lab
Maira Gall