Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ | ΕΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΜΕ CHEVRON ΦΟΝΤΟ


Η βάπτιση της μικρής Κατερίνας ήταν ξεχωριστή από κάθε πλευρά. Με τη μαμά Στέλλα την ετοιμάσαμε σχεδόν αμέσως, από μια ιδέα, αυτή του μικρού ήλιου, στο πρόσωπο μιας γλυκειάς
μπέμπας, που φυσικά σύντομα θα έπαιρνε το όνομα της. To chevron ήταν ένας μικρός έρωτας από τη πρώτη ματιά και η λινάτσα, έδεσε για ένα γήινο αποτέλεσμα. Απόδειξη πως μια βάπτιση δε χρειάζεται πάντα πολλά, αρκεί όλα ν'ανήκουν σε μια ιδέα και να τη μοιράζεται κανείς με αγαπημένα κοντινά πρόσωπα.
Οι μπομπονιέρες
Για τους μεγάλους φτιάξαμε μπομπονιέρα σε στυλ φακέλου από chevron μουσταρδί κίτρινο ύφασμα, με σοκολατένια picollino κουφέτα και δεμένος σε σπάγκο φυσικά κρέμονταν ένας ήλιος με το όνομα της μικρής. Για τα μικρά και μεγάλα..παιδιά υπήρχαν παρόμοιες μικρές σαπουνόφουσκες.


Κέρασμα, candy bar και refreshment station
Το τραπέζι έξω από την εκκλησία περιλάμβανε όλα τα απαραίτητα, σε καφασάκια τις μπομπονιέρες και το γλυκό κέρασμα, που ήταν ένας μπισκοτένιος ήλιος, σε γυάλες, υπήρχαν γλυκιές λιχουδιές και σε κανάτα με βρυσάκι, τους καλεσμένους ξεδιψούσε δροσερό νεράκι.
Φυσικά δεν έλειπε ένα μικρό βιβλίο ευχών ήλιος αλλά και ασορτί κίτρινα chevron χάρτινα καλαμάκια και χαρτοπετσέτες.Η κολυμπήθρα
Ο στολισμός εδώ ήταν άκρως απλώς με δύο μπουκέτα κίτρινα χρυσάνθεμα και υφασμάτινες chevron κορδέλες και σπάγκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© Mary's lab
Maira Gall