Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΒΑΠΤΙΣΗ ΠΑΝΤΕΛΗΣ | YOU ARE MY SUNSHINE, MY ONLY SUNSHINE

You are my sunshine, my only sunshine, you make me happy, when skies are grey... Ένα τραγουδάκι που γύρω του εμπνευστήκαμε με τη μαμά Κωνσταντίνα και τους νονούς του Παντελή, όλη τη βάπτισή του. Γκρι chevron και αποχρώσεις του κίτρινου, δροσερές κίτρινες ζέρμπερες και ζωγραφιστά βότσαλα για μπομπονιέρες, ήταν απλώς οι μικρές λεπτομέρειες, που έκαναν το απόγευμα της Κυριακής να μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους. Δεν έλειψαν ένα λαμπερό candy bar αλλά και παγωμένα αρωματικά νεράκια και τσάϊ λεμόνι από το μικρό αλλά ξεχωριστό εκκλησάκι στο Ηράκλειο.



Το προσκλητήριο
Σ'έναν κίτρινο φάκελο με γκρι chevron χάρτινη κορδέλα, είχε τοποθετηθεί το chevron γκρι προσκλητήριο με τον σπιράλ ήλιο τόσο στο κείμενο όσο και εξωτερικά για να αναγραφεί το όνομα των καλεσμένων.



Οι μπομπονιέρες
Οι μπομπονιέρες των μεγάλων ήταν μοναδικά λευκά βότσαλα με κίτρινα και γκρι μάτια, δεμένα ήταν τρία κουφέτα χατζηγιαννάκη βότσαλα με βύσσινο. Για τα παιδάκια υπήρχαν σαπουνόφουσκες με εκτύπωση σε κίτρινα γλυφιτζούρια.



Η κολυμπήθρα
Η κολυμπήθρα ήταν λιτά στολισμένη με κίτρινες ζέρμπερες και γκρι chevron κορδέλες από ύφασμα

Ο στολισμός
Ο στολισμός είχε παιχνιδιάρικο ύφος με καφάσια και κίτρινες ζέρμπερες σε βαζάκια, chevron χάρτινα φανάρια, βότσαλα αλλά το επίκεντρο του ήταν οι καμβάδες, δύο σε chevron φόντο με ασπρόμαυρες φωτογραφίες του μικρού και τα λόγια του τραγουδιού ''You are my sunshine'' κι ένας ακόμη με τα στοιχεία του μικρού, ώστε να συστηθεί επίσημα στους καλεσμένους.

















Το γλυκό κέρασμα και το refreshment station
Και τα δύο τραπέζια ήταν στολισμένα με chevron γκρι ράννερ σε κίτρινο φόντο φυσικά.
Αρωματικό μεταλλικό νερό και παγωμένο τσάϊ δρόσισε τους καλεσμένους ενώ cupcakes λεμόνι με chevron φόντο και το μονόγραμμα του μικρού ήταν το γλυκό κέρασμα. Δεν έλλειψαν ασορτί μπισκότα, λουκουμάδες, mini lemon pies, κουφέτα βότσαλα χατζηγιαννάκη γεμιστά και πουράκια από το mini candy bar.







Το κουτί ευχών
To κουτί ευχών με κίτρινες κάρτες εσωτερικά δέχτηκαν ευχές για τη βάπτιση του

Τα μαρτυρικά
Η νονά διάλεξε ξεχωριστά μαρτυρικά σε γκρι και κίτρινο με κίτρινη ξύλινη χάντρα και χρυσό κομψό σταυρουδάκι. Για την οικογένεια και τους νονούς ξεχώρισαν με κίτρινες φίμο χάντρες μάτια, ξεχωριστά για κάθε έναν και για την νονά και τη μαμά ετοιμάσαμε ξεχωριστά μενταγιόν, ενθύμιο από τη βάπτιση του μικρούλη.





Διοργάνωση MARY'S LAB

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© Mary's lab
Maira Gall