Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ | ΕΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΜΕ CHEVRON ΦΟΝΤΟ


Η βάπτιση της μικρής Κατερίνας ήταν ξεχωριστή από κάθε πλευρά. Με τη μαμά Στέλλα την ετοιμάσαμε σχεδόν αμέσως, από μια ιδέα, αυτή του μικρού ήλιου, στο πρόσωπο μιας γλυκειάς
μπέμπας, που φυσικά σύντομα θα έπαιρνε το όνομα της. To chevron ήταν ένας μικρός έρωτας από τη πρώτη ματιά και η λινάτσα, έδεσε για ένα γήινο αποτέλεσμα. Απόδειξη πως μια βάπτιση δε χρειάζεται πάντα πολλά, αρκεί όλα ν'ανήκουν σε μια ιδέα και να τη μοιράζεται κανείς με αγαπημένα κοντινά πρόσωπα.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΑΠΤΙΣΗ ΠΕΤΡΟΣ | ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ;

Η βάπτιση του Πέτρου έγινε σ'ένα αγαπημένο εκκλησάκι, της Αγίας Παρασκεύης Παλατιανής τη τελευταία Κυριακή της άνοιξης. Η μαμά Μάγδα κι ο μπαμπάς Βασίλης διάλεξαν μια γαλάζια βέσπα ως το θέμα της βάπτισης, κι έτσι συνδυάστηκαν γλυκά, μπομπονιέρες και ο στολισμός.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ | NIKOΣ & ΧΡΥΣΟΥΛΑ = ΔΑΝΑΗ

Από τις πιο ξεχωριστές προετοιμασίες, αυτή της βάπτισης της μικρής Δανάης, η οποία ακολούθησε του γάμου της μαμάς και του μπαμπά της. Σ'ένα εκκλησάκι μακριά από τη πόλη, στη Μονή Ευαγγελίστριας στον Κουβαρά, οι καλεσμένοι βρέθηκαν στην αρχή ενός μυστηρίου βάπτισης και μόλις πριν το τέλος ενός μυστηρίου γάμου. Ένας γάμος έκπληξη που μπορεί να μην αναγράφτηκε στο προσκλητήριο, αλλά μοιράστηκαν με την πιο στενή τους οικογένεια.
Στη πρώτη μας κιόλας συνομιλία με τη Χρυσούλα, εκεί που προσπαθούσαμε να βρούμε κάποιο θέμα για τη βάπτιση, μου έστειλε ένα υφασμάτινο φεγγαράκι κι ένα στεράκι από φλοράλ ύφασμα, διακοσμητικά για το δωμάτιο της Δανάης που της είχε φτιάξει μια φίλη.
Ονειρεύτηκα την άνοιξη μέσα σε μια φράση από ένα παιδικό βιβλίο που είχα συγκρατήσει,
'' I love you to the moon and back and more than all the stars in the sky''.
Η φράση αυτή, θα ταιριάζει τελικά και στους τρεις, γιατί η αγάπη φτάνει ως το φεγγάρι και πίσω ξανά. Κι αυτή ήταν μια ξεχωριστή ημέρα!



© Mary's lab
Maira Gall